Försäljning Övrigt (Mark), Chunox Village, Corozal Town, Belize, Chunox, Corozal District, Belize C.A

Försäljning - Cod. 36808

  • Typ: Övrigt (Mark)
  • Område: 38040.500 m²
  • Antal rum: NA
  • Våning: NA

Acreage ligger 1/2 i Chunox stadens gränser, och hälften utanför stadens gränser. Kulinariskt vatten kan importeras från Chunox vattenlinje. Vägen till floden är en statlig väg, och elektricitet förväntas expandera längs vägen, som byn expanderar. Närmaste granne är 1/2 mil bort, ungefär.
       Floden ansluter Progresso Lagoon med Laguna Seca, med 7 miles mellan dem. Fastigheten ligger ca 2 kvarter från Laguna Seca, som tömmer in i Chetumalbukten och Karibiska havet. En unik egenskap hos floden är att den flyter båda sätten, enligt tidvattnet.
       De 9,4 hektar är uppdelade ungefär i tredjedelar. Tre tunnland ligger i en park som atmosfär, med tiff gräsmatta (som putting green gräs) närmast vattnet. Bermuda gräs trivs längre tillbaka från vattnet. Det finns mogna kullträd som pricker resten av klimaxekosystemet, med spår och öppna områden runt några av dem. Östgränsen är en övervuxen statlig väg som kördes för 20 år sedan. Det är en tunnel genom vegetationen dessa dagar. Samma för södra gränsen.
En nyligen rengöring lämnade några brända fläckar, men tiffplenen kommer redan tillbaka. En övergiven Maya-gemenskap kan utforskas från floden till Progresso Lagoon, ca 2 miles från fastigheten. Många av arbetet har gjorts och fastigheten har hållits ren och redo för utveckling.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB